Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla svarta anteckningsboken

en liten svart anteckningsbok
har jag alltid med mig

i den skriver jag allt möjligt –
utkast till dikter och låtar
saker jag måste eller vill komma ihåg

det blev lite jobbigt att skriva
i smarttelefonen eller på butikskvitton

och det har hänt en gång för mycket
att jag har haft nån bra idé när jag har varit nånstans
och så har den bara varit borta när jag har kommit hem

mina anteckningar och utkast
kan bli ganska vilda och obegripliga för en utomstående
de ser ofta närmast ut som graffiti




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-25 08:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
litet som stenografi då?

viktigt ha en bok istället för lappar tror jag nog är rätt bra.. fint !
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP