Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintertörst

Kvinnan smälter snön

i den öppna handen

 

formar den levande skålen

för det klara vattnet

 

och ger mig att dricka

ur solens brunnar




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-25 10:26



Bookmark and Share


  Minkki VIP
livstörst? ett vackert klipp ur ett ögonblick eller mer
2018-03-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP