Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Filosofiska funderingar


Livet

Livet är inte alltid rättvist, ibland känns det som om den enda utvägen är döden, vilket är en känsla som leder in dig på farliga villovägar.

Livet är inte menat att vara rättvist, det är till för att levas genom ljusa tider, samt att upplevas i dystra tider som leder dig till en destination.

Vilken destination?

Den destinationen kan bara du bestämma dig för, min destination är döden i slutändan, men innan jag når dit så ska jag uppleva livet.

Jag säger inte åt dig att leva, jag säger åt dig att våga leva även i de mörkaste stunderna och försöka le trots dysterheten i vardagen.

Du vet vad som förväntas av dig, men vet du vad du vill göra?

Gråt, skrik, bli arg ...

...ge inte upp dina drömmar och lev ut dem, om än i det lilla!




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-25 11:32



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ingen dum filosofering
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm