Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20170524 16 :02


i solnedgången

 

såg vi en ljuskorona som strålade

starkare än alla andra

Det var en stjörna som lyste

över den kvällströtta stranden

en strimma hav glimmade

som kattguld bortanför

himlaranden

Gör mig glad i den mörka natten

gör mig glad med din blick

jag vill se hur det glänser i ditt öga

där vill jag känna ro

Sorg finns det ofta att bära

men glädjen behöver våra hjärtan

där bygger den en bro

över smärtan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-25 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP