Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk de bryr sig om mig...

- Men Ewa då vad i all sin dar
jag som trodde din barndom var klar...
Nu ballong du bär
är du tillbaka där...
- Till barnbarnet mitt med den jag far...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-25 13:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det finns nog alltid lite av barnet kvar i oss...fint...
2018-02-25

  Ezmeralda VIP
Härligt!
2018-02-25

  lodjuret/seglare VIP
Kul om 'på vandring i minnets allé'.
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt