Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens korsfästelse!

 

 

Det som idag händer oss Judar och oss Kristna i Sverige
att vi diskrimineras i för vår tros skull, att vi förföljs för vår
tros skull.


Att detta sker med vår regerings, med våra politikers goda
minne. Uppbackade av en politisk korrekt media.


Allt detta som nu sker i vårt land mot oss svenskar är inget
annat än en KORSFÄSTNING!


Vårt svenska landskap med ängar, floder och sjöar, våra
kullar och berg har blivit till ett enda stort GOLGATA där vi
offras varje dag på det politiskt korrektas altare, där vi hotas av
främmande med en religion som vill oss ont, vill att vi ska
befrias från denna av Gud skapade jord.


Allt detta är en KORSFÄSTELSE!




Prosa av M M Mannheim VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-25 14:13



Bookmark and Share


  mare VIP
Tack för sanningen
precis så är det
islam är på intågande
vår regering har inget
emot att den är
Wallström är inte
välkommen till Israel
enorma skattepengar
går till Palestina
som stöder terrorism
vi betalar, grrrrrrr!
mer och mer avslöjas
den pågående agendan
sanningen pressar på!
2018-03-22

  M M Mannheim VIP
Gäller angående kommentaren av människosonen!
2018-02-26

  M M Mannheim VIP
En kommentar så konstig och irrelevant att den inte går att kommentera vidare!
2018-02-26

  ResenärGenomLivet VIP
Det väntar nog ännu tuffare tider, så man får vara beredd...
2018-02-25

    ej medlem längre
såg att du vann budgivningen på ett k. anka-album. jag tycker du är orättvis mot asiaterna o afrikanerna. de flesta av den struntar i religion. det gör nog du med.
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP