Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir aldrig för mycket av det goda!

Tårtan!
Det blir så ofta för oss i början på året.
Börjar med min man i januari, jag i februari, sonen i mars, dottern i april,
ena barnbarnet i maj.

Sedan blir det påsk tårta och skolavslutningstårta med jordgubbar.

På höstkanten är det re barnbarn till som ska ha tårta, men då är vi ju sugna igen!

Men vad gör det firas det, som firas ska!!






Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-25 15:08



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Av det goda
får man aldrig
nog, bäst att
passa på, festa
så ofta man kan...
2018-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Klart vi skall njuta av det goda när det är fest!
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP