Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KORTLEKEN



I lager på lager vilar andetagen
likt blomblad mot kronan
kort efter kort läggs på bordet
då öppnas dörren mot själen
rösten spinner trådar i människohjärtan

Mellan gryning och mörker blåser
tusen vindars röst genom själen
så öppnas dörren mot esset
leken kuperas och

Pusslet är komplett




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-25 18:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ibland vet jag inte vad jag skriver förrän efteråt :(
2019-05-10

    Peter Söderqvist
Vackert med andetag som blommor blad.
Det blir en fantastisk bild av livet.
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP