Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De ytliga möternas smärta


En minut av din tid.

Du talar med mig

men jag ber dig

vandra med mig.

 

Du ser mig men

jag ber dig

berör mitt hjärta. 

 

Du kramar mig

men jag ber dig

bär mig.

 

Du ger mig råd

men jag ber dig

förstå mig.

 

Ge mig tid och utrymme

att blöda vid din sida,

att gråta ut mitt liv.

Då ser du mig och kan bära mig.

En dag av ditt liv.




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 389 gånger
Publicerad 2018-02-25 19:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man kan prata utan att tala.
Man kan lyssna utan att höra.

"Everybody's talking
but no one says a word..."
(Lennon)
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman