Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med all respekt för meteorologerna ;)

 

Minus trettio

utlovade grader

på dessa breddgrader

hoppas prognosen håller

som vanligt,

dåligt

 

 

2018-02-25  21:11




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-25 20:07



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Jo, blir säkert plusgrader istället - de har väl misstolkat motiven hos några moln ;-) Hm, minns minus 40 i Norrbotten en gång, under militärtjänsten redan i november. Härligt som minne att ha nu... men visst stod luften så helvetiskt stilla där då - att man undra vilken planet vi kommit till. Samtidigt är det som du vet oftast vindilar som gör känslan långt värre kall än själva graderna. Cyklade imorse genom minus tio, men vinddraget från havet motsvarade nog nedåt trettio i inlandets skog?!
2018-02-26

    ej medlem längre
Kan bara hålla med!
Men jag såg några snödroppsknoppar krypa ihop vid en vägg i går.
2018-02-26

    ej medlem längre
Ja hoppas att deras prognoser slår fel. Kyla känns så hotfullt. Jag har aldrig förstått hur djuren över lever vår nordiska vinter utan att ha ett ett varmt hem att vara i.
2018-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Låt oss hoppas att vintern försvinner snabbt.
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP