Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dålig relation, när man bara sårar sig själv genom att hänga kvar


DU

Du kom i mitt liv
Värre ondskans tjänare
Börja dåligt
Med tiden blev du bara fränare

Du kapa av mina vingar
Fick mig att tro mindre om mig själv
Alla långa nätter
Tårarna mynnar ut i en stor älv

Du fick mig inte att bli mera
Jag gjordes istället mindre
Skrattade åt mina känslor
Skadade mitt inre

Ska aldrig ta nån som dig
Aldrig repetera felet
Vill inte va som dig
Vill inte vara med i spelet

För spel är vad det är,
När människor som du
Flänger runt och sågar
Hjärtan i tu




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-25 21:40



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En riktigt bra rap , som du tycks fått bra distans till.Det här tycker jag att DU gjort bra.
2018-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Sådana människor vill man inte ha i sin närhet!
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand