Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på ett tåg (och inte på Godot)


American Psycho (haiku)

En iskall IPA
och American Psycho
på Stockholm Central.




Bunden vers (Haiku) av koboltblå
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-25 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå