Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden tickar still

Trötthet som förlamar
orkar inte med
tankar på tomgång
tänker inget mer

Tinar långsamt upp
gäspande i ett
känner jag värmen
den du alltid gett

Blicken börjar klarna
tiden tickar still
sinnet sakta vaknar
leva nu jag vill




Fri vers av AjBi
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-25 22:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Full av energi, hoppas jag. Den behövs ju varje dag!
2018-03-06

  Nils-Robert
Vacker poesi
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi