Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två. Ett försök i att uttrycka mina själsupplevelser och synintryck från en dag och en kväll i skogen.


Haiku




solmjölk kvillrar blygt
genom tysta snögrenar
harspår runt tjärnen






månmjölk på stjärntråd
längs vintertjärnens spegel
lockrop från skogen

















Bunden vers (Haiku) av J-M
Läst 415 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-02-26 22:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
magiskt !
2018-03-09

    Peter Söderqvist
Naturromamtiska haiku som spelar så fint ihop.
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M