Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE RÄKNA DEM ALLA - tanka

Oräkneliga

föll tårar med bitter smak

oförtjänade

flöt på havets dyningar

blommade på annan strand

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-02-26 17:13



Bookmark and Share


  M.Eta
Berörande tanka!
2018-02-27

  ResenärGenomLivet VIP
Din tanka får mig att tänka på alla de flyktingar som kommer över havet...berörande...
2018-02-27

  Blomma-Stjärna VIP
mycket vacker och sorglig - tycker om vändningen - tårarna flöt på havet och kom till annan strand för att bidra till blomning!
2018-02-26

  DavidM VIP
Stänk av svärta. Och en sorts förnimmelse av hopp i avrundningen.
2018-02-26

    ej medlem längre
Vemodstyngda ord i en vacker Tanka.
2018-02-26

  ULJO
Efter sorg kommer glädje. Oftast
2018-02-26

    ej medlem längre
En känsla av sorg och förlust genomströmmar din tanka. Slutraden är stark! Tårarna vattnar som regn ett frö på andra sidan.
2018-02-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om sorgearbete!


2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP