Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUGSVALELSE - tanka

Över Atlanten

svarta molnformationer

en ljusblå öppning

någon sände lyckoord

att lägga under kudden




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2018-02-28 17:46



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mycket bra fångat! Grattis till den gyllene stjärnan !
2018-03-04

  DavidM VIP
Ger tankar kring sinnesstämningar och väderlägen. Applåd och grattis till stjärnan.
2018-03-01

  M.Eta
En liten ljusstrimma ger lycka i en mörk värld. Fin tanka!
2018-03-01

  Respons VIP
Fin kontrast mellan oceanen molnformationerna och lyckoordet att stoppa under kudden. Jag får associationer till boken/filmen Utvandrarna.
2018-03-01

    ej medlem längre
Värmen och solen kan bryta igenom det tjockaste molntäcke. Fint så!
2018-03-01

  Blomma-Stjärna VIP
jag känner samma, vid denna årstid, en liten bit blå himmel känns som ett lyckobud!
Bra haiku
2018-02-28

  ULJO
Fint
2018-02-28

    ej medlem längre
En komplimang, ett vänligt ord, ett oväntat guldkorn i vardagen gör underverk!
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP