Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT AVBÖRDA SIG

 

Urvriden

disktrasa

 

välanvänd

är jag

 

torkar

andras skit

 

till renhet

utan fläckar

 

skitigast

blir jag

 

ingen torkar mig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2018-03-03 16:37



Bookmark and Share


  KATKA
Så direkt, rå och rak. Den tog.
2018-03-14

  KattenKin VIP
Grattis till guldstjärnan! Skitbra text!
2018-03-07

  Stanley Rydell
Stark underliggande protest mot det " milda våldet" som börjar med att benämna. Det sker här i verksamma bilder!
2018-03-06

  Anya VIP
Grattis till stjärnan. Jaa så där kan man sannerligen känna sig. Stor igenkänningsfaktor.
2018-03-05

  ULJO
Stark text som säger mycket. Grattis till stjärnan
2018-03-05

  Petter Wingren
Övertryck av tårar ogråtna
Väggen nära
Absolut trötthet
Det inifrån tystade ropet
faller till marken
Utan adressat
2018-03-04

  Feliaxel VIP
Många har nog haft den känslan
2018-03-04

  Fem hjärtan VIP
Så otroligt skickligt fångat .. !! Så där kan det kännas ibland..!
2018-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Läser din berörande text och tänker på den stora risken att bli utbränd!
2018-03-03

    ej medlem längre
När själen känns utnyttjad och sliten...
Du fångar en smärtsam känsla.
2018-03-03

  DavidM VIP
Rader med svärta. Känslosam läsning.
2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP