Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Everybody sing a song Doda Doda!

Everybody sing a song Doda Doda! Så går låten i mitt huvud!
På repeat! Over and over again!
Men sedan blir det en ny mening, en ny sång: Everybody sing a lot Doda doda!




Bunden vers av Mim
Läst 193 gånger
Publicerad 2018-02-26 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim