Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hattifnatt

En katt i en hatt
en mus ville få fatt
Han gömde sig och lurade
men musen satt och kurade

Men när katten musen fick se
han kunde inte annat än le
För musen hade fått fnatt
på sig hade han en likadan hatt




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-26 10:40



Bookmark and Share


  ULJO
Det var en lurig mus. Som ställde till med bus.
2018-02-26

  Öknens Ros VIP
Kul ramsa!
2018-02-26

    ej medlem längre
Rolig rimmande ramsa som skapade ett leende och en kär hågkomst av när mina barn var små och en tokig visramsa blev till. Den ska jag återskapa idag. Tack!
2018-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Fantastiska figurer från muminvärlden.
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP