Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-04-18 kl 22:50


sörj inte


jag ser dig som du är
en stark och okuvlig själ
blinka bort sorgen ur dina ögon
den skyldige är inte värd den
den som är beredd ta till ohederlighet
sprider lögner sår sorg
i våra ögon skördar själv stenar
den som söker utplåna
livsviljan hos den utsatta själen
liknas vid den som drar benen på flugan
Zebran är annan natur ränderna går aldrig ur
ser endast sin skugga
och skuggan är hens lagar
så sörj inte den som inte är sorgen värd



Tänk också på kunskapen har gett dig
en djupare törst efter livet





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 484 gånger
Publicerad 2018-02-26 11:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Bortavaro ger andra vyer
2023-01-23

  morgonstjärna VIP
i början så ledsen över dessa lögner och lade massor energi peka på dem till ingen nytta
de två sista raderna sanna
då vi ser ormarna och inte längre bryr oss
har vi mera över till det viktiga
hjärtekram <3
2021-06-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP