Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om skolan beskriven med musikord


Skolan med melodi

Man kan inte låta bli,
att sjunga en melodi,
när man känner sig fri




Bunden vers (Rim) av Lars Bergström
Läst 271 gånger
Publicerad 2018-02-26 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergström