Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melankolin

Som en indiefilm där kameran klänger sig fast vid bilden av händer i diskhon, under kranen
Som om det finns en hemlig mening i blöta fingrar i en smutsig diskho i Sydney på juldagen
Ögon som söker sig bort, tappade bort nutiden och ser inåt och ut
Vattendroppar på ett smutsigt golv
Smutsigt land i en smutsig värld
Som en indiefilm, Som det finns mening
i det här




Fri vers (Fri form) av Hecate VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-26 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate VIP