Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minuter

om sex minuter måste jag gå
det är så fint här
om tjugo minuter går jag




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-02 14:42



Bookmark and Share


  AKT VIP
Är du fortfarande kvar?
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader