Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
written December 23, 2008


Snöläsk (dreaming of a white Christmas)

Snöläsk
är bäst
i test
och
vild körsbär
gillar jag
mest

/apache




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-26 14:51



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Härligt :)
2018-02-27

  Syrran77
Gillar ordet snöläsk!
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP