Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bleknar



vägar korsas och det där speciella mötet
som får två personer att stanna
och hjärtan att slå mot varandra
är bara tillfälligt, man fortsätter sedan
i sina egna riktningar
som främlingar i rusningstrafiken
nu hör jag inte ens ekon av dina steg
minnen flagnar, blir bleka
som fingrar i nattsvart hår

och jag har glömt känslan av din nästipp mot min




Fri vers (Fri form) av Bobski
Läst 476 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2018-02-26 15:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker skildring av kärlek!
2019-05-14

    nathalien
vacker
2018-03-04

  Fulbergarn
Vissa nästippar är svårare att glömma, suck.
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Bobski
Bobski