Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmen om en jourhavande Platon


Tusentals nya lärare, tusentalas nya sjuksköterskor, tusentals nya poliser och tusentals nya som inte hänger på sociala medier hela dagarna. Vad fan är det egentligen för spektakel som pågår?

Det borde finnas grundlagar som faktiskt skyddar samhället. Ingen borde få stå i offentligheten och agitera urblåsta drömmar. Herregud, vad skönt det vore att kunna ringa en jourhavande Platon ibland.

Den makthungriga körsången är tondöv, men ändå jublas det bland folket när bokstavskombinationer står på torget, sträcker armarna i luften och ropar att ingen ska behöva vara Teskedsgumman för en dag.

_____




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-26 16:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
föreställer profilfotot dig?
2018-02-28

  Kungskobran VIP
Ett lättlett folk, politikernas dröm
2018-02-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Ur led är både tiden och världen. Bra satir om dagsläget.
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP