Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dans på rosor?

Kärlek är en dans på rosor?

I helvete heller!

Kärlek är att bli spöad med dom taggiga stjälkarna tills din själ blöder!




Fri vers av Bhodi
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-26 17:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jag har oftare stuckit mig på en ros än på en tistel!
2018-03-02

  Nils-Robert
Rader från den som fått erfara den hårda sidan.
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Bhodi
Bhodi