Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fågelboet



Bygg dig ett bo
bland törnbuskens grenar
så du i hjärtat får ro
i ditt lilla fågelbo
bygg av dun och tunna trådar
av mossa och säv

lyckan finns i det lilla bland vardagens sträv
inte i gyllene gemak
eller på maktens troner
lyckan bor i de väggar
där kärlek och omtanke bor
där känner vi ro
i vårt lilla fågelbo




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-26 18:42



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
Mycket fint om det lilla, och om ett enkelt litet hem!
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP