Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isdans



snöflicka dansar på tå
glider över isar som rör sig
isdans på tå över livets vatten

dansar
faller gör piruetter

runt grynnor och skär


då vi faller en eller flera gånger
står klockklangen stilla
mellan husen
tonen fryser fast i själen
någon förlorar ljuset

men så kommer gryningen och ljuset







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-26 20:43



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en text kan innebära livet för den som söker svaret
2022-06-29

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det finns många vackra vinterbilder...fint...
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP