Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Skottår?

 

 

Så mycket snö som det
kommit i år under februari,
så skulle man kunna tro
att det är skottår!!!

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2018-02-27 12:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart och humoristiskt skaldat!
2018-05-16

  Lars Hedlin
Just så.....
2018-03-13

    Ken Cassel
Undrar hur mycket snö de har på eller i Skottland i år...

Kram på dig...
2018-03-13

  överlevaren VIP
Härlig humor!
2018-03-02

  Palett
Fyndig text !!
2018-03-01

  Lasseman VIP
bra skrivet.. ja man måste se det roliga i det hela, här på Österlen har det varit tufft men.. så mycket jag har skottat i år ;)
2018-03-01

    ej medlem längre
Skrattar och tittar ut på drivorna
2018-03-01

  StinaJ VIP
Kul text.
2018-02-28

  Nils-Robert
Kul dikt. Bra. Har skottat so f— idag
2018-02-27

  Nils-Robert
Kul dikt. Bra.
2018-02-27

  M.A.J.R
Vinter bruka jag gilla när jag var ett barn. Nu är det bara riktigt besvärligt att ta sig till jobbet även med bil..
2018-02-27

  Larz Gustafsson VIP
There's no winter like no winter.
2018-02-27

  Bibbi VIP
Kul text.
2018-02-27

    Birgersdotter VIP
KUl!
2018-02-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Det var en fyndig text!
2018-02-27

  Niliboy
Det förefaller mysigt att raka undan lite snö, men det får gärna vara uppehåll. Rolig text!
2018-02-27

    ej medlem längre
Det var fyndigt!
2018-02-27

  ULJO
Vore väl bra med vinter en gång vart fjärde år. Jobba på det.
2018-02-27

  Chawa VIP
Kärnfullt och humoristiskt!
2018-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Ju mindre snö, desto bättre.
Helst ingen alls.

Året var 1998. Vi hade snökaos här i Gävle i december. Det var värre än det vi har nu.
Förmodar att du hört talas om det.
Endast bandvagnar, skidåkare och fotgängare på gatorna...
2018-02-27

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2018-02-27

  Öknens Ros VIP
Ja, verkligen! ;)
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP