Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du?

Ser du samma måne
Där du är nu
Ser du samma stjärnor
På natthimlen
Rör du samma vatten
När du badar
Andas du den luft
Som jag haft i mig

När jag ser månen
Ser jag dig
När jag ser stjärnor
Är de din blick
Vattnet mot min hud
Är din varma kropp
Och luften jag andas
Din kyss




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 322 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-02-27 22:28



Bookmark and Share


  Stisse
Sensuellt och vackert.
2018-02-28

    ej medlem längre
Så innerligt skrivet och igenkännande självklart. Dikten känns.
2018-02-28

  Bhodi
Vansinnigt vackert!!
2018-02-27

  Nils-Robert
Så jättefin dikt om relationer mellan två
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Leonina