Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma rum

Jag lever inte
I din tid
Rör mig inte
I ditt rum
Det var länge sedan
Vi delade
En stund
I verkligheten

Du finns ännu
I min tid
Alltid så nära
I mitt rum
Så verklig
i din frånvaro
Med i ditt rum
finns jag där

Delar vi någonsin
Ett rum igen
Får min tid
åter bli din
Kan något
föra oss samman
Eller kommer vi
för alltid leva isär




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-12 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina