Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå där - krälkryp mitt i livet

Hallå där
Krälkryp mitt i livet
Jag håller din fot
Vart är du på väg
Skulle du bli saknad om du dog nu
Skulle du sakna
Krälar du av gammal vana
eller har du en riktning
Har du brukat kärlek
eller skapat hat
Har du trampat luft
av bekvämlighet och leda
eller skapat något för någon
Leder du dig själv
eller låter du dig ledas
Kan du se dina barn i ögonen

Hallå där
krälkryp mitt i livet
Jag släpper dig nu

Vi ses bakom nästa krön




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-27 02:22



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Tyvärr finns krälkryparna där ute. Ofta närmare än vad vi tror. Men vem bestämmer vilka de är?
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP