Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att tro


är att veta utan att förstå
jag tror på stjärnorna i dina ögon
och de som faller i natten
men vad jag inte kan förstå
din röst talar i mitt hjärta
varje gång jag öppnar breven
delar jag din glädje och smärta
orosmolnen är lönnens grenar
rummets fönster öppnas ut mot havet
så låt natten falla över ord och vingar
men mest av allt älskar jag dig
för att just du är du

solvinden öppnar då dagen
viker upp solkragen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2018-02-27 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP