Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när livet blir förfalskat


15 år

Urgröpt kärlek, förvriden närhet,

gemenskapen som föder ensamhet.

Urgröpta löften, förvridna ord,

Banden som blev kedjor.  

Urgröpt liv, förfalskad tid.      

Orden som blev fångenskap.




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 375 gånger
Publicerad 2018-02-27 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman