Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om sport


En dikt om sport

I rosa trikåer hon gör en piruett
Hon glider fram i en isig balett
Vid hennes sida en man glider upp
Han är ståtlig och stolt som en tupp
Dansen blir till en vacker duett
Sen de ramlar, skriker högt i falsett




Bunden vers (Rim) av Lars Bergström
Läst 859 gånger
Publicerad 2018-02-27 10:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sport är lika onödigt som politik.
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergström