Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden som talar

Tystnaden är den största talaren

Det är inte orden som sårat

hjärtan mest utan tystnaden.

Frånvaron av protesterna

Frånvaron av förlåt

Frånvaron av kramen

Tystnaden talar högre

Än alla röster.    




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 527 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-27 10:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra skrivet!
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman