Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör vi varandra ?

Är vi tondöva?

Hör vi varandra?

Möter vi varandra?

Ser vi varandra?

 

I vår stress,

att möta allt krav

finner vi tid, att möta varandra

där vi är.




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 373 gånger
Publicerad 2018-02-27 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman