Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puzzelbitar

Mitt livspussel har kastats runt,

finner inte längre bilden av mitt nu.

Andra händer har slitit mitt livsverk ur mina händer

och lämnat en hög av lösa bitar framför mig.

 

Skitiga händer har lämnat spår på mitt livspuzzel

och fått själsliga tvivel riva sår i mitt formande

av min livsväg. Förljugen verklighet har sått tvivel

på mitt livspussel, formandet av mig. 

Hittar inte bitarna.  




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-27 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman