Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara ung och kär i Uddevalla om sommaren


Sommar i Uddevalla

Tunna kläder, säten av läder
Glassen på stranden, kan tappas i sanden
Han är fin men han kan sticka som bin
I en solnedgång han sjunger sin sång
för mig, som han kallar sin tjej
Vi åker fort med hans bil genom Uddevallas alla mil
Basen hörs genom hela staden ända ner till dom varma baden




Bunden vers (Rim) av Lars Bergström
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-27 10:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra rimmat!

Händerna på ratten annars ta mig katten kanske landar de på natten
...med forden i fjorden :)
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergström