Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå

"jag sa att jag inte vet hur man visar det
du sa att det syns i varje delad blick rör
mig igen varje hårstrå reser sig blått är
färgen på himmelen och havet där livet
började när jag såg dig i ögonen du har
universum samlat i dem blå ögonen vilka
vackra ögon du har" —
tänkte jag medan
pupillerna vidgades och vi besegrades av
kärleken.




Prosa av Systertusen VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-27 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Systertusen VIP