Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att fördjupa sig i Allting!


Korsfarelse/Villfarelse!

Fallet!

Jag Vill! -VILL-farelse!

Tidigare-liv.
Jag vet inte mycket om mitt tidigare liv.
Andligt sett!

Tidigare liv- Jag vet en hel del om mitt tidigare liv. Tidigare liv- Älta, men bara en gång. Du vet mycket väl, att ditt andetag inte slutade att andas under ditt tidigare liv. Du vet mycket väl, att du levde livet. Bokstavligen. Du vet mycket väl, att du levde ditt Andetag!

Så tag nu ett andetag. Ta nu! ett andetag! Och ta tag, i saker och ting!
Loppisliv.Alla saker du samlat på dig. Som har en historia!
Företagsamhet!




Bunden vers av Mim
Läst 202 gånger
Publicerad 2018-02-27 10:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man lever EN gång.
Allt annat är lögn från Satan.
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Mim