Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting ska spillas

sommaren då jag var fyra år
åkte vi med båt till en närliggande naturlig sandstrand
och hämtade lite sand till min sandlåda

jag hade själv fyllt min lilla plasthink med sand
när jag skulle stiga iland från båten med min hink sa jag:
”Int naating ska spillas” ( ingenting ska spillas)

varpå jag snubblade på relingen
och dök huvudstupa i sjön med hink och allt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-27 10:46



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
En metafor för livet?
2018-02-27

  Öknens Ros VIP
Ack, ack en sån olycka! :(
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP