Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Tankar när snön faller

att tänka på våren

när snön faller så ymnigt

utanför mitt fönster

det känns så långt bort

med dessa tankar

inim mig vet jag ändå

att våren kommer

fåglarna återvänder

bjuder oss på vackra konsert

tidiga mornar och sena kvällar

just nu känns den långt borta

trota att solen 

just nu

försöker tränga genom molnen

visa att den finns

jag har skottat bort snö

från altanen

så många gånger denna vinter

än finns det en stor hög kvar

det som rasat från taket

är så hårt

det orkar jag inte med

det behövs säkert ett spett

för att få bort den stora högen av snö

spett äger jag inget

nu litar jag på att solen kommer

det blir några grader varmt

så smälter snön så småningom

och jag kan njuta av att kunna sitta på altanen

dricka en kopp kaffe

ooch bara njuta av att få vara

 

anits 27 februari 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-27 11:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och fint :)
2018-03-13

  aol
Så fint skaldat
2018-03-06

  Niliboy
Riktigt fint på min ära, för visst har. Vi stunder då vi är glada att vi finns till!
2018-02-27

  ULJO
Våren är välkommen nu. Särskilt idag.
2018-02-27

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu längtar vi verkligen efter våren och värmen...det är något att se fram emot...
2018-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Härlig vårlängtan!
Så ska det låta!
Jag känner som du.
Våren närmar sig city, som Lundell sjöng.
2018-02-27

  Bibbi VIP
Så fina tankar.
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP