Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det hände...


Att få hålla Dig
i handen var stort
för allting gick så fort

Döden knackade på när
det bara fanns vi två
och ingen ände på
allt som hände...

Vi två och allt var
till ände
vad var det egentligen
som hände
den dagen utan ände...




Fri vers av EmiRa
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-06-04 17:16



Bookmark and Share


  Patrik G
Bra skrivet. Patrik Gillar,
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

EmiRa
EmiRa