Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åka


stanna

tror jag stannar kvar i den drömmen

vill så gärna åka tåg svinga mig ombord

och den vackra biljetten litet gammaldags finskriven och i färg




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-22 16:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ser den framför mig
nostalgisk resa kantänka ?

klurigtkrumelurigt :)
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Taly