Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från mig till jag

Glömmer inte dom som stjälper mig
Glömmer aldrig dom som hjälper mig när jag är svag
För dom skapar mig
När dom förädlar mig
och tar fram mitt sanna jag
Som om dom omedvetet gör om mig
Till jag




Fri vers av Somatisering
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-27 15:40



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Viktiga rader
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Somatisering