Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


PAPPAN OCH HAVET III


nu är jag pappa och drömmer om havet
då var jag enbart son
nu när jag läser om "pappan och havet"
kommer jag bort ifrån
sådant som tynger och skymmer och ältas
snöstorm och kampmoment
nästan om hörnet finns bottenhavssälta
pärlan som en present

boken kom året då jag fyllde fyra
nu är jag femtiosex
läser med längtan och texten får styra
bort från en värld av komplex
det finns en fyr på en ö längst därute
där vida havet tar vid
där är jag både en son och en pappa
ljuset ger värme och frid


LARZ GUSTAFSSON 27/2 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=_VY8o-m8E9k

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 378 gånger
Utvald text
Publicerad 2018-02-27 16:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt fint
Grattis till utvald text!
2018-03-03

  Språk, hjärna!
Stämningsfull!
2018-02-28

  objekt3
Å nämen fiiint
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP