Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stigen

En stig
väntade på vandraren
som aldrig kom
Dagen somnade in
och det blev natt
I mörkret
försvann stigen




Fri vers av Lennart Arvidsson
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-27 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson