Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En diktare bästa vapen i en kris är pennan

 

Psykisk ohälsa kan aldrig någonsin diktas bort
men hjälper dina ögon att lättare gråta sig torrt

 

Uppförstora dig själv om pennas makt i dig bor
placeboeffekten formar du av stora ord i din tro

 

Om du tror på det du skriver kommer andra tro
inte alla men du sådde ett frö som kommer gro

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-27 18:02



Bookmark and Share


  Stisse
Tack för att du påminner om kraften i orden och dikten. Låt oss så frön.
2018-03-05

  Kungskobran VIP
Att skriva av sig
2018-03-01

  M.Eta
Ord som säger väldigt mycket. Skrivkonsten är det största vi har!
2018-02-28

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta här.
2018-02-28

    ej medlem längre
Frön som sås i osjälviskhet och medkänsla med dem som lider kommer att gro och växa vidare!
2018-02-28

  Respons VIP
Länge leve poesins makt!
2018-02-28

    ej medlem längre
Härlig dikt!
2018-02-27

  Öknens Ros VIP
Att skriva är som balsam för själen.
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP